Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Imorgon är en ny dag


Fast


Just nu orkar jag inte
tänka på morgondagen

fast

imorgon är en annan dag

när den kommer har jag inget val
jag måste möta den

fast

då kommer det inte heller
kännas lika omöjligt

att klara av den
som det gör idag

fast

det vet jag ju redan

egentligen




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-14 20:01



Bookmark and Share


  Fulbergarn
japp
så är det
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP