Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED SPARKSTÖTTING GENOM VÄRLDSHISTORIEN

med sparkstötting genom världshistorien

en oskyldig lek

på sparkstötting genom världshistorien

ett bibliotek

en gata jag aldrig glömmer bort

en gnistrande by

och "dansken" med fimp i mungipan

som gav oss vår vy

 

vårt kalla krig var ett snöbollskrig

vår värme o'boy

snart nog skulle allvar överskugga

allt som var skoj

och "LARS" med turkosa bokstäver

på sparkstöttingen

det var innan jag bestämde mig

för nystavningen

 

det roddes på tv

chrustjov och erlander i båt

och mycket som barnen inte

kunde göra nåt åt

längs gatan som sett hur människor

har kommit och dött

en gata på klotet

nästan där som salt möter sött

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/10 2018

https://www.youtube.com/watch?v=HnTFx2bmQJs

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2018-10-14 21:32



Bookmark and Share


  WyS VIP
Bravo.! Bildrikt.
2018-10-15

  Kungskobran VIP
Tiden som flytt kommer aldrig igen
men störst av allt är kärleken
2018-10-15

    Sefarge VIP
Zpark o nostalgi poesi
Av högsta egenartade
Klass!
;)
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP