Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alexandra och den stora upptäckten




Hon gick och hummade
ensam med städvagnen
halvtyskt blygt för sig själv

Tänkte komma ut i samhället
och bli lite mer social av sig


Anmälde sig till en Danstävling
i Kgl.Huvudstaden

Gick och Vann med sin
Buggande Makedonske
lokalvårdskollega


Nu har hon fått vara sommarpratare
I Radion ställt upp i några teve
program med han den där Evert

Och sjungit ut hellre än bra
i Melodifestivalen och på
självaste Victoria-dagen


Då blev mamma o mormor
rätt så tårögt stolta av sig.


Och i vår ska hon lansera ett
Reislingvin under eget namn

Och tänk endast på ett år
Har hon blivit till en riktig
Rikskändis

Fast inför sig själv är hon ju
bara en enkel Hum-buggare

Med ett par dansanta
skurknäskålar

Och ett lite fetare bankkonto

Utan att egentligen behöva
skämmas för det

Ibland kan det ju kännas lite
Jobbigt med journalistfrågor
och en egen blogg att sköta

Men finns ju värre
saker att råka ut för

Lite får man ju ändå stå
ut med när man gått och
blivit till en sån där kändis!

Utan att riktigt
begripa varför?





Prosa av Sefarge VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-15 07:36



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Härligt!
Den här personen, fiktiv eller inte, blev man nyfiken på.
Bra text
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP