Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vaknade var någonting sig inte riktigt likt

I morse då jag vaknade
var någonting
sig inte riktigt likt
Trots att allt
verkade vara som vanligt
Termosen stod
och väntade på sin
vanliga plats
och vid köksbordet
stod min stol på sin
vanliga plats
Tidningen hade jag
som vanligt
ögnat igenom och tänkt:
"Den här artikeln borde
den och den läsa"
Allt var egentligen som igår,
i förrgår, i förra veckan
eller veckan innan den
Ändå var någonting annorlunda
Ett skimmer av framtidsiver
En känsla av att befinna sig
mitt i en glädje- explosion
av glitter och glamour
Tack! Det var länge sedan
hörde jag min egen röst
tala högt, rakt ut i rummet







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-15 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP