Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägs ände

i många år visste jag
att det måste bli ett slut

och jag tänkte på
hur lätt det skulle bli att andas

när jag kommer bort från det stället
när jag tar av mig tvångströjan

nu har snart 13 år gått
sen jag gick ut genom porten

och jag har inte tittat tillbaka
inte en enda gång

nu kan jag inte skylla på nån annan
det var trots allt mitt eget val att vara där

det var jag själv som hade skapat mitt egna fängelse
jag var fri att gå precis när jag ville

ändå tog det mig nästan 20 år
att ta tag i mitt liv och själv greppa rodret




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-15 11:17



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, man måste ge sig själv en spark i röven emellanåt men det är lätt att säga, svårare att jö
2018-10-15

    ej medlem längre
Bättre sent än aldrig.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP