Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikulek

 

 

svartvatten skapar

älvfårans båda världar

 

som svanen klyver 

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-15 10:27



Bookmark and Share


  Nanna X
Så då blir det fyra världar efter svanens framfart? Fin bild!
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg