Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör rätt!

Det syns ju hur
partierna velar
när de åt fel håll skelar
och inte mandaten delar
emellan sig
hur folket har röstat
då emot dem de ju
hela tiden bara felar...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-15 11:20



Bookmark and Share


  ULJO
Dags att göra det som är bäst. Diskutera istället för att leka
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt