Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas trädgård



Du kom med vatten
när marken var torr och sprucken

Du tog bort stötestenar
som jag snubblat på

Du rensade bort ogräset
i igenvuxna rabatter

Du sådde nya frö
av kärlek, hopp och tillit

Du, underbara du,
mitt hjärtas trädgårdsmästare




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2018-10-15 11:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig dikt...skönt med en egen trädgårdsmästare...
2018-10-20

  Ezmeralda VIP
Underbar text.
Vi behöver det alla!
Kärlek, hopp och tillit.
2018-10-18

  Lottie Ålhed VIP
Kärlek hopp o tillit behövs håller med!
2018-10-17

  Respons VIP
Trädgården och dess mästare som exempel på livsbejakande metaforer
2018-10-16

  Blomma-Stjärna VIP
en vacker kärleksdikt som gläder mig att få ta del av - tack!
2018-10-16

  M.Eta
Ser en vacker trädgård framför mig i din fina text.
2018-10-16

  Annaemi VIP
Åh, den var vacker!
Varma hälsningar från trädgårdsmästarfrun
2018-10-15

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och innerliga bilder om en god och kärleksfull person och kraft.
2018-10-15

  Margit Grell
Om stöttning på livets stig.
Fint skrivet!
2018-10-15

  Maria Sundelin VIP
Varm och vacker
Kramar
2018-10-15

    Elisabeth Nilsson VIP
En känslofylld och tacksam hyllning, till en speciell människa, skriven med härliga metaforer.
2018-10-15

  ULJO
Fin tanke
2018-10-15

  Öknens Ros VIP
alla borde ha en sådan som höll hjärtat i trim.
2018-10-15

  Niliboy
Vad avundsjuk jag blir, tänk att krämporna i själen å hjärtat kan må bra av att ansas lite, vad jag önskar!
2018-10-15

  Rise Little One
Tacksamma ord till någon...
2018-10-15

  Feliaxel VIP
Alla skulle behöva en trädgårdsmästare i hjärtat
Underbar läsning
2018-10-15

    Peter Söderqvist
Så vackert skrivet till någon som förtjänar det.
2018-10-15

  Lars Hedlin
Mångsidig och bra!
2018-10-15

  Poeten Salvador VIP
Kan tolkas på många plan
2018-10-15

  DavidM VIP
Finstämt och ömt framfört.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP