Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues

I skuggan väntar skratten
de böljar fram och tillbaka
håller för öronen
då ett hånskratt snubblar till:
Ett hål är ett hål!

Leendena i solen
väntar på sin tur att svalka av sig
ställer sig bak ryggen
på varandra och viskar:
Tro inte att du är någonting.

Skuggan kastar ut sina inkräktare
ställer sig framför solen
lyfter på hatten och håller ut vingarna:
Jag är livet som ingen vill leva.




Fri vers (Fri form) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 853 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-15 11:38



Bookmark and Share


  Änglaögon
Tankeväckande vackert.
2018-10-19

  Anya VIP
Faller särskilt för sista strofen. Fin besjälning av skuggan.
2018-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som inspirerar tanke och känsla!
2018-10-15

  Lars Hedlin
Välskriven med känsla!
2018-10-15

  DavidM VIP
Välkomponerad text rik på bilder, känslor.
2018-10-15

  Poeten Salvador VIP
Något väntar på att tränga fram
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP