Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talat för döva ögon, öron...

Ibland möter jag par
som var sin kärlek har
han är kär i sin och hon i sin...

De ber mig, var för sig, deras kärlek
förklara för deras partner,
för de har ej lyckats ännu...

Inte jag heller...

Det har ändå gått många år...
Långt ifrån varandra i detta de står...
Säger att de inget alls förstår...
Ändå så fulla av kärlek de är...

Jag säger som jag alltid har sagt
till dem, att ni är ju båda två
så förälskade i kärleken
att just ni hittat den
fyller era kroppar till toppen
men den känslan...

Men den skall ju ut
ur era kroppar
för att den skall bära och
BLI SYNLIG FÖR VARANDRA
hur skall ni annars komma
varandra nära...


















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-15 12:08



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ett bra råd från dig.
2018-10-15

  Lars Hedlin
Bra och tankeväckande!
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt