Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du får mig att inse

Jag vet inte
vem jag
är
men
jag vet
att jag är
någon
när jag
är med
dig




Fri vers av Matiilldaa
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-15 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matiilldaa
Matiilldaa