Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Hasse för titelraden!


Träningspass

Mig själv till mötes
Som en glad hund
Sänker axlarna, står i steget
Rund i ryggen
Bluesen gläfser
Öronen håras, står rakt upp
Nu sjunger hela kroppen
Till Blixten Hopkins gitarr
Johny Lees hjärta pumpar ut
Sin bittra visdom över slätten
Mitt i gryningens blodhav
Står en liten skit
Med höjda nävar
När ljuset rullar in




Fri vers (Modernistisk dikt) av svernbygrabben
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-15 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben