Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Look at us standing!

Passion burning, moving in

Love so strong, warmth in pounding heart

 

Frustrating emotion, want it so bad

Look at us standing, we are sunshine

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-10-15




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 206 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-15 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur kärleken och passionen får världen att stå i lågor. Fint!
2018-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga känslor...
2018-10-20

  StinaJ VIP
Kärlekskraft.
2018-10-18

  lila fjäderblomman VIP
ger sol till hjärtat!
2018-10-16

  DavidM VIP
Kraftfullt, sensibelt och vackert författat.
2018-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Vacker kärlekspoesi!
2018-10-15

  Rise Little One
Kärleksfulla ord...
2018-10-15

  WyS VIP
När kärlekssolen värmer själ och hjärta!
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin