Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag höll om min själ!

Jag gick vid sidan om vägen

Tanken kom flygandes

 

Jag korsade ett hav

Känslan simmade ifatt

 

Jag höll om min själ

Fångade värmen som kom

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-10-15




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 303 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-15 13:41



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Fin
som en lejonkram

2018-11-05

    ej medlem längre
En underbar känsla när tankar och känslor landar på samma plats och man känner sig hel och varm igen! Mycket fint avslut.
2018-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...
2018-10-20

  StinaJ VIP
Vemodig text som landar i trygghet och glädje. Bra
2018-10-18

  lila fjäderblomman VIP
vackert!
2018-10-16

  Ninananonia VIP
Härligt :)
2018-10-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Uppladdad
fin gåva
vill jag lova!
2018-10-16

  Maria Sundelin VIP
Full av tillit till livet
Kramar
2018-10-15

  Margit Grell VIP
Fint!
2018-10-15

  ULJO
Gott att vårda sin själ
2018-10-15

  Marita Ohlquist VIP
"Jag höll om min själ
Fångade värmen som kom"

Underbar avslutning!
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin