Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyckande och tro till makten

Det är för mycket tyckande och tro

bland svenska väljare

och för lite kunskap om nuet och det förgångna

som man bör lära sig något av !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-15 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP