Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanten av världen

På något sätt har tiden
stått still
samtidigt rusar den mot
kanten av världen
tillsammans besöker vi
en annan plats
vi är i varandra
allt är möjligt
ingenting är möjligt
vi lever i gränslandet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-15 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP