Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SAMHÄLLSAGITATORN

Så samhällsagitatorn lefver ännu ?

-Ja,de trodde de skulle komma åt
honom me sån där billig lappri
med hjärtan av ägg,
och känslospröt i himlen,
men då har både aktörer och
regissör vilseletts grundligt
af "fake news"
för den där han har reserver
han,med hjärta som hårdkokt
ägg och en eldgaffel i helvetet,
så föreställningen blef inte alls
som de tänkt sig,
när hufvudrollsinnehafvaren
enbart föredrog vara sig själf.

Det finns de vilka inte är möjliga
älska eller hata,
varken i paradiset eller helvetet,
eftersom det inte finns någon
orsak till det och den enda orsak
är varför det inte finns någon orsak.



*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2018-10-15 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP