Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstsol

 

 

sommar envist hänger kvar

skänker värme fast höst det är

solstrålar över himmelsblå kupol

träden lyser med gyllene löv

 

dagar att njuta av vardagen

hösten kan vänta än ett tag

snart kommer frosten och kylan

och bladen singlar från träd

 

glädje fyller ens sinne

stannar i minne

att få uppleva naturens under

en gåva att spara för kallare dar' 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-15 15:37



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Mer värme nu :)
2018-10-15

  Bodingen VIP
Japp, passa på att njuuut, snart kommer det bistra tider
2018-10-15

  Per Drysén
Vädret är ombytligt
2018-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Vi har otroligt ljusa och varma dagar att ta vara på och njuta av, innan det blir mörkt och kallt!
Skönt.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP