Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte relaterat till någon särskild person.


Vad är det du söker?

 

 

dina försök till det litterära

skvallrar om en ensamhet

som ekar ihåligt i orden

bakom det vackra är tomhet

 

en ensamhet ingen kan bota

mer än du själv

har du gått vilse på livets stig?

har någon dig svikit?

 

hur hitta tillbaka till den du är?

inte behöva gömma sig bak fasad

så mycken energi till spillo

tänk att få känna sig fri

i ord och tanke

 

så mycket att upptäcka

när inga hinder stoppar

inga murar som utestänger

det är du och friheten!

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-15 16:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Försök till det litterära? Är det någon mall som en har att uppnå? Vad har jag missat? Får folk inte skriva som dom vill? Frågor av rent intresse, eftersom jag inte vet så mycket om skriverier. Utbilda mig tack. :)
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP