Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskedröm?



Hundsalva som mjukar upp
förhårdnader tar bort illvilja
samt ökar kamrat andan

Sökes till samarbetsovilliga
Politiker. Helst med ingnidande
på andra sidan om det intagande
Gapet!!

Svar till tröslöst behövande
Herr Talman
Inom snaraste framtid. ..

Tack!
För visat intresse!




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-15 16:15



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Oxytocin – biokemisk länk
för mänskliga relationer.
Mediator av antistress, välmående, social interaktion, tillväxt, läkning

dessutom får man styvare penis och bröstvårtor har jag hört

he he
2018-10-16

  Stefan Albrektsson
Högaktuellt!! Ja, det blir inte lätt att hitta mjukgörande salva som biter på den hårdheten (kanske skulle det gå med någon slags träolja?) - munlädret är ju annars tämligen mjukt och käklederna verkar välsmorda på de flesta...
2018-10-16

  Fulbergarn
Bra ide, jag tror jag har ett recept. Ska be att få återkomma
2018-10-15

  Bossepoet från Österbotten
Uj uj uj
den var
bedrövligt
behövlig,,,
2018-10-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och högst aktuell satir!
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP