Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själv vet jag inte vad att känna, tänka eller säga då jag går på utställning, galleri eller museum. Kanske är det bäst att bara hålla truten och verka precis, då och då, lagom chockerad. Värderingarna i texten är hämtade från 1922.


En filmisk upplevelse kanske




Det märkliga med en del filmer,
tänker Monika och funderar
på att säga något om sina funderingar
till Anita eller Rickard,
är att vad de visar och vem
som har gjort dem.

Om filmen visar upp en eller flera
naken hud av kvinna,
så är det uppenbarligen en man
som gjort den
i avsikten att skänka snusk
ett stänk av kultur.

Men om den uppvisar
en eller annan naken man,
utan samtidigt närvaron av en kvinna.
Naken eller inte.
Då är det uppenbarligen en man
som gjort den
och den är ju då högst skändlig av sig.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2018-10-15 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP