Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Monday 33:rd of October 2048

 

 

 

This frosty morning you saw some kind of nuclear robot?!? It just stood there, outside the never closed food store, and stared at you!?! Tomiro, we think you felt that creature was of russian heritage - and had something clearly mystical to do with the disappearance of humans, in parallell to these ordinary tornados. So you didn't dare fixing some breakfast... but strolled around from museum to museum of every half-empty kind, which during human times were closed on mondays... until early evening when your vaettir companions made a party of today's collected treasures. Tonight the summer warmth has come back.

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-15 17:20



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Spirituellt formulerat Katt... : "vad som hänt med tiden i framtiden...." Fastän jag knappast tror så himla mycket verkligen kommer ha ändrats, leker jag här på allvar med "klimat-teorierna" osv.
2020-01-04

  KattenKin VIP
Undrar också vad som hänt med tiden i framtiden, dessutom sommarvärme 33:e oktober. Iofs frost på morgonen...
2020-01-04

  Stefan Albrektsson
Har nu läst igenom de tre publicerade Tomirotexterna. Spännande form, och det första som slår mig är hur oktober växer och sträcks längre än vanligt i titlarna (hoppas att du inte är en verklig Nostradamus ; ) Det framtidsdystopiska har, som redan noterats, lite paralleller med Metro 2033 (har dock inte läst efterföljaren) och det är väl som sig bör eftersom 2048 kommer efter 2033 (om nu inte årsräkningen också får sig en galen twist i framtiden...).
2018-10-16

  Nanna X
Det är otroligt likt Metro 2003. Och så kommer jag förstås att tänka på den här låten:
Robots https://g.co/kgs/nWNQnY
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP