Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-01-17 kl 12:42 triggern kamikazepiloten Perfekten


Bordsprydnad


stilla sitter samvetet framför mig
upplyst av skärmens blåvita ljus
stadigt stirrar blicken bakom ögats hinna
pockar på min uppmärksamhet
mitt finger ritar en bena i silkespälsen
Smulan kurrar och buffar min hand
lägger sig ned, rullar runt och ber
morgontidningen samma ceremoni
jag ler, kan inte låta bli
smälter då hon nästan somnar på min arm
en våg av glädje fyller rummet till taket
jag skriver med vänster hand
bokstavsvalsen.


*

Ann-louise -Rosenhard "Så rart, ömt och varmt"
2016-01-17

Lars Hedlin ":) En mycket levande text :) Gillas :)
2016-01-17





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 412 gånger
Publicerad 2018-10-15 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP