Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fundersam Senryu



slumpen och ödet

spelar tärning om livet

när vi somnat




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2018-10-15 17:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
blir ändå bedrövad.
2022-02-20

  morgonstjärna VIP
uträkningen redan dagen före
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP