Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni läst bland mina äldre texter vet ni att för mig gäller inte First impression lasts - and so do not even second or third ... Gärna vackra ytor men än mer önskar jag ett vackrare innehåll ...


Tycker mig se människor stråla så mycket mer ...

... nu för tiden
än vad de gjorde förr

Men samtidigt 
känner jag 
att det är en mer ytlig
utstrålning 

En utstrålning
som ej längre har
sitt ursprung 
i själ och hjärta
utan mer 
i det vi
blotta ögat kan se

Det finns inte så mycket
jag kan göra 
för att få människor
att börja stråla 
inifrån och ut
igen ...

Förutom att 
försöka få mina
egna älskade små
att fortsätta att
utveckla sin inre utstrålning
så att deras egna barn en dag
också för traditionen
med inre utstrålning
vidare till den nya generationen

Då vet jag att i alla fall
finns några med förmåga
till att utstråla 
sin inre låga

och att de finner 
ett bättre sätt
för att få fler 
att åter börja 
låta sin utstrålning
få fäste 
i hjärta och själ
långt där inifrån
bortom och inunder
det vi endast bara
med blotta ögat kan se ...

 

 

 

 

 

___________________________
Publicerad tidigare här i augusti 2012

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-15 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP