Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kaskelot = gejser

Ingenstans att fly

slingrar sig, försök att undkomma
en studsande boll, känslan är så
fram och tillbaka med ursinne
värken tycks bara eskalera…..

när den når den nivån “högsta planet”
jag tänker; varför är det bara Kaskelotvalens
som äger en sådan finurliga funktion
att spruta ut alla sina tankar och smärt i kaskader…..

något sker där inne jag vill veta varför
har jag förargat någon gud med min
dåliga tro och här är nu straffet...

Mitt huvud är ett bollplank, alla mina meningar,ord,bokstäver
studsar omkring klämmer åt nervbanor stryper viktiga spårämnen.




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 146 gånger
Publicerad 2018-10-15 18:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Världens största rovdjur.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //