Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu 17.10.18

SENRYU 17.10.18

kärlekslängtande
kramar svettiga händer
paraplyskaftet

© Bosse 17 oktober 2018.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-10-15 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten