Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är trött på


Inte en hösthaiku

Jag är trött på alla
höstfoton på fejan och
höstdikter här.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-15 19:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Är då detta en dikt, kanske bara ej specifikt, en kan ju vilja ha variation, som på frukostbrickans portion, bara det icke känns igen slikt.
2018-10-16

  Annaemi VIP
lugnt, snart är det dags för vinterhaikusarna!
2018-10-15

  Minkki VIP
Alltså en trötthaiku
2018-10-15

  Verner Forsman
Du fick mig nästan att älska hösten igen.

Nej. Huvaligen.
Fram för lite fler vårdikter.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP