Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstpromenad


Höstpromenad

Ingen höst var så glödande vacker
Ingen höst var så varsamt ljum
Aldrig förr hade höstens färger
lika skönt målat skogarnas rum

Ännu spirade livet omkring oss
ännu doftade nässlornas blad
ännu värmde den låga solen
vår stillsamma höstpromenad

Där gick vi och fångade stunden
längs randen till vintriga dar
där gick vi och och fjärmade tanken
att detta är allt som är kvar

©JessicaMarieOlsson2018

www.facebook.com/jessicasdikter

www.alskadebarndikter.blogspot.se

 




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-15 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP