Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur Sten Wikings"Psykiatrins trolldeg"


OM NÅN SOM ÄR GLAD FÖR ATT HAN ÄR GLAD

Finns det något att vara glad åt
i denna värld ?

-Ja,jag är glad åt att jag är glad,
och det tycker jag du ska va glad
för,så blir världen gladare.

Men bara för att du är glad
gör ju inte mig gladare.

-Skulle du bli gladare om jag inte
var glad då ?

Jag skulle vara densamma,
varken glad eller lessen,
som är mitt naturliga tillstånd,
för jag är född med ett skrik,
ett skratt och en gråt,
som slagit knut på varandra
i mitt bröst.

-Jag skulle vilja öppna din
bröstkorg !

*






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2018-10-15 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP