Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Villkorad

Jag tänker att du tänker
Mig som villkorad
Som snuttar och stillbilder
Ur en livslång film

Detektiven vaknar
Och jag rannsakar
Allt
Här skall finnas
Det du vill ha
Aldrig slår mig tanken
Att jag blir manipulerad
Och förtryckt
Att de du gör är fel
Nej nej
Det här är handling av kärlek
Och respekt
Du hjälper mig ju att bli en bättre människa
En sådan där medgörlig typ

Jag tiger och bockar
Tills den dag jag sparkar bakut
I mitt huvud är allt en enda soppa

Jag tänker att du tänker
Mig som villkorad
Som snuttar och stillbilder
Ur en livslång film

Men vet du va’
Du får allt
Även det du inte vill ha
För allt, är jag




Fri vers (Spoken word/Slam) av Kuppiskaka
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-15 22:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en perfektion

i både ord, framförsel, som Du
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Kuppiskaka
Kuppiskaka