Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är stor

Den är större än vad du tror
För det är när du bjuder på dig själv som den
verkligen gror
Så det är när du har delat med dig utav dig själv
så pass mycket att det gör en skillnad som alla
kommer att kalla dig för bror
För skulle det då hända dig någonting vadsomhelst
backar de genast upp dig rygg mot rygg
Enade tillsammans som bästa vänner känns allting
nästan alltid helt tryggt
Så det är efter att du har gjort dina goda gärningar
som dina vänner kommer att ge dig en klapp
på axeln och säga
Tack för att du ställde upp
Du är riktigt sjyst
Riktigt cool
Och som du kanske märkte så blev ju resultat bra
efter att vi alla hjälptes åt
Så det här tycker jag att vi alla skötte jävligt snyggt
Sånt som man gör för sina vänner...

Ken Cassel
15/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-15 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel