Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan jag sakna

Du
stängde din dörr och gick!
Det blev så tyst!
Den del av dig som var en spegel
finns inte mer
visserligen en förvrängd skrattspegel
men dock min spegel!
Det kan jag sakna!




Fri vers av Rubus VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-16 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP