Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SJÄL SOM INTE TAPPAR TRON



Ber alltid att ögonen
ska se det bästa
Ett hjärta som
förlåter det värsta
Ett sinne som
förlåter det onda
Och en själ som aldrig tappar
TRON

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-16 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj