Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRÄNT FÖR MÅNGA BROAR


Vi gråter över vänner som vi inte vill ha tillbaka
Folk vi en gång älskade
Bränt många broar. Finns ett skäl
Det förgångna är förgånget
Du har inte så mycket rum i ditt liv.
Spara det,till människor som förtjänar det

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-16 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj