Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnandets konst

Lyssnandets
konst
är att fälla ut
känslospröten
Att andas
någon annans
andetag
som om de
vore dina
Först då
kan du säga
"Jag förstår"
och verkligen
mena det





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-16 08:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text, skriver under utan att tveka!
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP