Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låtens svenska titel är FARVÄL MIN VÄN FARVÄL


GOODBYE MY LOVE GOODBYE-DEMIS ROUSSOUS/JOSON(smakprov)

S: HÄR ÄR EN ENSAM MANS SÅNG...

R: FARVÄL MIN VÄN FARVÄL...

S: JAG SER EN STAD BORTOM FJÄRRAN LAND...

R: FARVÄL MIN VÄN FARVÄL...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2018-10-16 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP