Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oundvikligt

 

 

jag glöder

jag föder

tankars heta mening

 

jag blöder

jag stöder

känslors raseri

 

jag är förtvivlan

jag är sorgen

jag är döden

 

livets krokben

att snubbla över




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-16 10:36



Bookmark and Share


  Per Drysén
Krokben för vem? Alla män?
2018-10-16

  Kungskobran VIP
Livets törnen är ingen dans
olyckan leder ingen stans
lyft ditt öde
ge ditt liv ett nytt flöde
av hopp och tro
låt din själ få ro
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP