Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst-Haiku

 

 

sköna hösten här

gyllene löv rasslar runt

vind leker tafatt




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-16 10:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig hösthaiku!
2018-10-16

  Birk Andersson
autumn stroll
Im going
through changes
2018-10-16

  Per Drysén
Härlig höstbild
2018-10-16

  Bodingen VIP
Hrm..får jag bara...

urtrista hösten här
ruttna löv rasslar runt
vind är tafatt
2018-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Perfekt Haiku om tiden som är!
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP