Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Permafrost




Under en längre tid
försökte jag ta mig genom isen
hos en medmänniska

fullständigt omöjligt
det var permafrost





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-10-16 11:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När viljan att tina inte finns, då går det inte...bra beskrivet...
2018-10-20

  Ezmeralda VIP
Ja det går inte. Jag klarade det inte.
2018-10-18

  Lars Hedlin
Frustration! Känner igen känslan!
2018-10-18

  Eva Helene VIP
En frustrerande och jobbig situation, lätt att ge upp men om man bara orkar fortsätta kan det ske under.
2018-10-17

  Maria Sundelin VIP
Känner igen det där. Tyvärr gör det så ont att inte kunna nå fram
Kramar
2018-10-16

  lila fjäderblomman VIP
Bra där!
2018-10-16

    Peter Söderqvist
Kölden kan vara svår, ibland även om sommaren.
2018-10-16

  Fulbergarn
Jag var djupfryst länge, men vet inte riktigt vad som värmde upp mig.
2018-10-16

  Anders Frankenberg Waster
Ja, även en öken kan som bekant bli mycket kall om natten. Det är sorglig.

2018-10-16

  Ronny Berk

2018-10-16

  Gunnel Eriksson VIP
Permafrosten tinar nu.
Kanske den gör så även
i bildlik bemärkelse.
2018-10-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland får man ge upp. En del människor kanske inte vill att isen ska smälta. Bra skriftat!
2018-10-16

  Feliaxel VIP
Kan vara svårt ibland
2018-10-16

  Kungskobran VIP
Vi får hoppas på växthuseffekten
2018-10-16

  Blomma-Stjärna VIP
har aldrig hört ordet permafrost förut men associerar till permanent!

- som vanligt en tänkvärd text!
2018-10-16

  ULJO
Svårt att nå själens inre. Men ge inte upp
2018-10-16

  StinaJ VIP
Man kan inte göra mer än försöka. Och det räcker gott och väl.
2018-10-16

  Öknens Ros VIP
omöjligt projekt.
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP