Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häng med, och träna er till tapperhet!


"förvärva" militära övningar "Solna Polisstation.

 

 


Från ett terroristbrott är leasingavtalet bara ett gemenskapsmärke i Stockholm, och Svea livgarden levererar en övning runt polisstationen i Solna. som kommer att intas.
Det kommer att bli ett slag och en explosion.

Jag kommer att ha en hel del känslor och roliga idag, titta runt mig, så märkliga kraftverk blir oöverträffad av framåtriktningen i att förfölja och eliminera motståndare?


Om polisen i Solna misslyckas med att fördriva makten, ska förrädarna som inte drar ut polisrapporten välkommans? vad ska åskådaren göra? applåder?

Häng med. Och träna er till tapperhet!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2018-10-16 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP