Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att önska få, men inte ha...


STILLHETEN

Stillheten...


Mina känslor och saknaden av ditt väsen.
Ett sökande efter ett utryck i din klara blick,
med en renhet som inte döljs av åren, din hud,
dina gester, förenande i talet och av ordvalet.

Ser du längtan, ser du sorgen över bristen
att inte uttrycka, inte få säga vad jag känner,
du måste förstå att jag mäter vart steg du tar,
milt bedjande, söker din blick för ett närmande;
- om så ändå bara rent platoniskt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-16 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje