Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hitta sig själv

att hitta sig själv
att hitta hem
talar vi mycket om

vad handlar det om?
det är kanske fråga om
att hitta krysset på kartan

sin egna karta
men då måste man kanske
först hitta själva kartan?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-18 09:22



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Man måste nog rita kartan själv.
2018-10-20

  annapoem
Jag som inte visste att jag var borta ;)
2018-10-18

  Bodingen VIP
Ja och dessutom upptäcker man att kartan kanske måste ritas om...?
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP