Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagsglädje

När jag stryker med tumme och pekfinger
över mina två rosengeranium
på fönsterblecket

sprider sig över mitt rosa bord
med stationär dator
dofter av grönt och citrongult

jag läser nyskrivna dikter
från mina poetvänner
och blir inspirerad

och det är efter middag
(- två korvar i ett korvbröd
och lite sallad -)

solen lyser så välsignat skönt
och jag tar en bok om drömmar
och bläddrar bland suggestiva bilder

och jag skriver ner några ord
om vardagens glädje
innan vår siesta!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-16 14:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt och bra :)
2018-10-18

  Anne G
Du är rik Eva som har den synen! PS.Faktum är att idag ska vi ha varm korv. Med sallad och bröd.
2018-10-17

  lila fjäderblomman VIP
Din glädje blir vår glädje!
2018-10-16

  Fulbergarn
det låter så lugnt och skönt
2018-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Du är en mästare på att samla guldkorn ur vardagsgruset!
En gåva som många dessvärre saknar.
2018-10-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Livets guldkanter behöver inte kosta så mycket. Men vilken glädje de sprider. Precis som din dikt!
2018-10-16

  Rise Little One
Vilken glädje du skänker genom dina fina ord.
2018-10-16

  Respons VIP
Det känns ofta som att du kan konsten att njuta av det lilla men viktiga i tillvaron.
2018-10-16

  ULJO
Vardagens guldkant med dina fina ord
2018-10-16

  Kungskobran VIP
Friden sänker sig, fin vardagsskildring
hur man kan glädjas åt det lilla

2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP