Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svarte riddaren!

Som en ren reflex, en ren reaktion ställer han sig
i strids ställning redo att gå till attack
redo till försvar
För han står där i mörkret och försöker att lyssna
efter det minsta lilla konstiga ljud
för han tyckte precis att han hörde ett sådant
hjärte skärande tjut
Så nu är det bråttom utifall någon verkligen behöver
hans hjälp
Den svarta riddaren
Mannen som härskar i mörkret
Kanske det är Natthuliganen som har slagit till igen
tänker han
Det måste jag ta reda på
Sedan hoppar han vant upp på sitt fullblod till häst
Diablo medan han slänger sin svarta häng kåpa
bakom sin rygg för att låta den fladdra i vinden
I nästa sekund var han redan förvunnen långt in i
den mörka natten...

Den svarte riddaren!

Ken Cassel
16/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-16 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel