Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är bra som du är

du är vild, du är tanklös, högljudd
du springer fram i ditt liv
du är farlig, du är galen, obrydd
far framåt med sjumilakliv

du flyger från blomma till blomma
avverkar minst en hel äng
men när de har landat i din säng
märker du att själarna är tomma

längst där inne är du sårbar
längtar efter någon som ser
när alla omkring dig bara drar
väntar du på någon som ber:

lilla vän, sakta in, jag är här
vi kan bygga en bättre värld
du är fin, du är fantastisk, älskvärd
ta min hand - du är bra som du är




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 486 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-10-16 15:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och full av inlevelse och känsla!
2018-10-18

  Lindalou
Väldigt fint och slutet rörande omtänksamt och tryggt.
2018-10-17

  annapoem
Du är väldigt bra!
Sista stycket är så ljuvt!
2018-10-17

  Fulbergarn
wov
2018-10-16

  Tomas Karlsson VIP
Håhå!
Den är bra - bokmärker! :-)
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!