Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hrrrrhfvkiuufj

På en internationell Vetenskapskongress i Calcutta nyligen, så framlades den mycket väl understödda teorin, av Professor Grnkt Subjkl från Tajmanska Republiken, att Världen är bara en dröm, drömd utav en Apa på Planeten Grrbktrdsd, 105 ljusår från Jorden.
Allt vi tänker och gör visste Apan Lilla plutten långt före oss!
Glittrig sås, och jazzjånken.
Länkade genom katakombernas, katalogiserade intima motorik.
I månskenet, svävar vi, skrikande, fullkomnat expanderande, du i vit lång kjol. Markattan på Manhattan.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-16 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP