Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jaktbytet


2017-03-02 16:31 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Förskrämd gömmer sig haren
bakom en grön sten,
sitter och drömmer om
evigt gröna skogar
bakom honom står jägaren på lur
med gröna ögon

En jägare måste ha en speciell själ
jaktlicens med rätt att döda




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2018-10-16 17:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en mördares själ
2021-09-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP