Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till öppet hav

tankarna driver
som timmer som sköljer mot stranden
tunga tysta svarta stockar
gungar
vaggas av vågor
som en sövande
molande malande

längtan




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-16 22:29



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Fridfulla och hoppfulla intryck får jag av ditt välkomponerade alster.
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP