Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom

 

 

Du försöker förgäves

Mäta det omätbara 

Gripa tag i det ogripbara

Sätta värde på det ovärderliga 

 

Men bortom alla gränser,

Tid och rum, liv och död 

Bortom alla ord och tankar,

Det väsentliga

 

Vet du att det omöjliga är möjligt 

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-16 20:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tack för denna. Ger stort skönt hopp !
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP